TRAVIS PASTRANA - NITRO CIRCUS LIVE

Főoldal / Hírek / A Nitro Circus döngeti a falakat

A NITRO CIRCUS DÖNGETI A FALAKAT

NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM BUDAPESTHIVATALOS VIDEÓ ELŐZETES 2015Máris óriási érdeklődés övezi a budapesti állomást.

 
Alig egy hete, hogy hivatalosan is nyilvánosságra került a hír, hogy a Nitro Circus Live Moto Mayhem európai turnéján, Budapesten a Groupama Arénában lép fel.
 
 A közösségi oldalak és a további megjelenések alapján hamar kiderült, hogy Travis Pastrana és barátai nemcsak a tengerentúlon rendelkeznek hatalmas rajongótáborral, hanem hazánkban és a környező országokban is.
 
A sajtótájékoztató, és a partnerek bevonásával készülő népszerűsítő kampány elindulásáig még néhányat aludni kell, de a jegyek értékesítése már megkezdődött – az érdeklődők a Ticket Expressz oldalán (www.tex.hu) 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt.  Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Groupama Aréna, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az arénában.
 
A szervezők számos meglepetéssel készülnek a Show napjára, így érdemes figyelni a Nitro Circus Live Budapest facebook oldalát (www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest) és a szervezők oldalát, ahol az eseményről kaphatnak információkat az érdeklődők (www.budapestjump.com).
 
TRAVIS PASTRANA ÉS A NITRO CIRCUS
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.
 

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus

VISSZA A HÍREKHEZ