DEDIKÁLÁS A VILÁG LEGŐRÜLTEBB EXTRÉM SPORTOLÓIVAL AZ ÜLLŐI ÚTI BURGER KING-BEN!

Főoldal / Hírek / Dedikálás a világ legőrültebb extrém sportolóival az Üllői úti Burger King-ben!

DEDIKÁLÁS A VILÁG LEGŐRÜLTEBB EXTRÉM SPORTOLÓIVAL

AZ ÜLLŐI ÚTI BURGER KING-BEN!

Travis és barátai közönségtalálkozóra hívnak!

 

Június 12-én (pénteken) 11 órától az Üllői úti Burger King-ben személyesen kérhetsz aláírást Travis Pastranatól és a Nitro Circus hőseitől.

 

A benzingőz szerelmesei találkozhatnak többek között a motorsport magyar hőseivel is.

A showban is fellépőkkel: Németh Kornél (FMX) és Hujber Péter (FMX) illetve a Sebestyén Péter SuperStock1000 motorversenyzőnkkel.

A Dakar rajongók örömére az Opel Dakar Team is képviselteti magát Szalay Balázzsal és Németh Ottó csapatfőnökkel.

A fiúk mellett benzingőz imádó hölgyekkel is találkozhattok hiszen ott lesz többek között olimpiai bajnok úszónőnk Risztov Éva is, aki motocross versenyeken is indult az olimpia megnyerése előtt.

 

A dedikálásra jogosult azaz első 150 rajongó, aki 500 Ft értékben vásárol - és kér hozzá, egy eredeti Nitro Circus MotoMayhem Budapest Live Show plakátot.

Travis Pastrana és a Nitro Circus

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

 

Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

 

 

 

 

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus

VISSZA A HÍREKHEZ