EXKLUZÍV INTERJÚ TRAVIS PASTRANA-VAL A SPORTKLUBON.

Főoldal / Hírek / Exkluzív interjú Travis Pastrana-val a SportKlubon

EXKLUZÍV INTERJÚ TRAVIS PASTRANA-VAL A SPORTKLUBON.

EXKLUZÍV INTERJÚ A SPORTKLUBONVIDEÓ MEGTEKINTÉSEA SportKlub dodzsem című, április 20-i adásában skype-on beszélgetett Travis Pastrana-val, a Nitro Circus alapítójával Czollner Gyula és Balogh Tamás.

 

A több ezer kilométeres távolság sem volt akadály Czollnernek és Baloghnak, hogy interjút készítsen a legendával. A beszélgetés különlegességét a helyszínek távolsága és az időeltolódás is adta.

 

Pastrana az ausztráliai Gold Coast óceánparti szállodájának teraszáról jelentkezett be késő délután, míg Czollnerék a SportKlub budapesti stúdiójában a kora reggeli órákban készültek a beszélgetésre.

 

TRAVIS PASTRANA ÉS A NITRO CIRCUS
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

VISSZA A HÍREKHEZ

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

 

 

 

 

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus