MAGYAR FIÚK AZ AMERIKAI NITRO CIRCUS SHOW-BAN - LEGJOBBJAINK A LEGJOBBAK KÖZÖTT!

Főoldal / Hírek / Magyar fiúk az amerikai Nitro Circus Show-ban - legjobbjaink a legjobbak között!

MAGYAR FIÚK AZ AMERIKAI NITRO CIRCUS SHOW-BAN - LEGJOBBJAINK A LEGJOBBAK KÖZÖTT!

FREESTYLE-OSOK, AKIKNEK AZ ADRENALIN AZ ÉLETÜKVIDEÓ MEGTEKINTÉSEA világon több, mint két millió ember látta a Nitros fiúk lélegzetelállító trükkjeit már. Most június 14-én Budapesten is borzolják a kedélyeket és repkednek a levegőben motorral, hószánnal, bmx-szel, gördeszkával és mindennel, aminek csak kereke van, vagy lehet!

 

Németh Kornél - Kori (FMX) és Hujber Péter - Hujo (FMX) motocrossosaink is együtt repkednek velük a Groupama Arénában vasárnap este.

 

Nagy durranás?! - Igen! Ez olyan, mint mikor beindítod a motort és elkap az adrenalin - tehát nagy durranás!

 

Ausztráliától Japánon át Amerikáig és most Európában, számos nagyvárosban felléptek a Nitro Circus sztárjai, de eddig még egy országban sem volt arra példa, hogy az ország saját motoros hősei részesei legyenek ennek a világméretű show-nak.

 

Stefano Favaro - Budapest Jump CEO, aki Magyarországra hozza a Show-t fontosnak tartja, hogy a magyar motorsport minél magasabb szinten mozogjon a világban. - " Egész sport manager pályafutásom alatt, mindig figyeltem arra, hogy minden eseményen, amin dolgoztam a magyar sportolók a legmagasabb szinten tudjanak szerepelni. Most is az volt a célom, hogy a két FMX - Freestyle motocross kiválóságnak, Korinak és Hujonak helyet tudjak biztosítani a show-ban. Így rábeszéltem az amerikai managementet és örömünkre igent mondtak. Remélem ezzel a magyar rajongóknak is örömet szerzünk."

 

A Nitro Circus falakat dönget világszerte, ez a budapesti Groupama Arénában sem lesz másként. A magyar fiúk olyan világsztárok mellett motoroznak be az arénába, mint Travis Pastrana, az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese, Josh Sheehan X-Fighters bajnok - a dupla hátraszaltó mestere, de egy hónapja  megugrotta a tripla hátraszaltót is legyőzve fizikát.

 

Mellettük olyan állócsillagok is fellépnek, mint X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseinek, olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók célja ezúttal a levegőben törni egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

 

NÉMETH KORNÉL - KORI #108

A ma már Németországban élő, de rendszeresen hazalátogató és itthon is versenyző motoros.

Többszörös motocross bajnok, német enduro - cross bajnok, jelenleg Kaliforniában az X- Games versenyen mutatja meg tudását.

Németh Kornél facebook oldal: www.facebook.com/nth108

HUJBER PÉTER - HUJO #111

motocross versenyző, a freestyle éllovasa ma Magyarországon,

számos fellépéssel és bemutatóval a háta mögött. Külföldi MotorShow-k állandó résztvevője, a levegő motoros magyarországi ura.

Hujbert Péter facebook oldal: www.facebook.com/hujber.fmx

 

TRAVIS PASTRANA ÉS A NITRO CIRCUS
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

VISSZA A HÍREKHEZ

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

 

 

 

 

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus