MÉDIA INTERJÚK/MEGJELENÉSEK

A SPORTKLUB KEDVENCEI

NITRO CIRCUS BUDAPEST

3 RÉSZ

A Nitro Circus csapata megszállta Magyarországot. A világ legjobb freestyle csapata június 14-én a Groupama Arénában adta lélegzetelállító show-ját. Az utolsó epizódban megmutatjuk a nagy eseményt, hogy milyen trükkökkel szórakoztatta a közönséget Travis Pastrana és csapata!

LENYŰGÖZTE A BUDAPESTI KÖZÖNSÉGET TRAVIS PASTRANA

A hétvégén a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolói érkeztek Budapestre, hogy bemutassák lélegzetelállító trükkjeiket, akik közül természetesen az extrém sportok koronázatlan királya, Travis Pastrana sem hiányozhatott. A 31 éves amerikai világsztár a show előtt válaszolt riporterünk kérdéseire.

FREESTYLE-OSOK, AKIKNEK AZ ADRENALIN AZ ÉLETÜK

Repültek már fürdőkáddal, kiszuperált fotellal, motorosszánnal, golfkocsival, hintalóval vagy egy talicskával? Inkább ne is tegyék, életveszélyes. Dőljenek most hátra a kanapén és csodálkozzanak rá a világ leghíresebb és legőrültebb freestyle motorosaira és kerékpárosaira, akik nemsokára Budapestet kápráztatják majd el többek között ezekkel a nem hétköznapi trükkökkel. Hubai Antal riportja.

TRAVIS PASTRANA: "MEGÉRI A KOCKÁZAT"

A dodzsem május 4-i adásában ismét a Nitro Circus állt az adás első részének középpontjában. Júniusban először látogat Magyarországra a show, az esemény főszervezője, Stefano Favaro volt a vendégünk, skype-on pedig megint beszélgettünk Travis Pastranával.

A SPORTKLUB KEDVENCEI

NITRO CIRCUS BUDAPEST

2. RÉSZ

A Nitro Circus csapata megszállta Magyarországot. A világ legjobb freestyle csapata június 14-én a Groupama Arénában adta lélegzetelállító show-ját. Sorozatunk második epizódjában megmutatjuk, miként tesztelte Kiss Norbert, Európa-bajnok kamionos gépét Travis Pastrana és hogy milyen volt a Sofron Istvánékkal vívott meccsük a jégen!

A VILÁG LEGLÁTVÁNYOSABB MOTORSHOW-JA BUDAPESTEN

Fürdőkád, roller vagy három ember egy crossmotoron. A lényeg, hogy repüljön. A hétvégén Budapestre jött a világ legőrültebb motorshow-ja a Nitro Circus! Az elképesztő mutatványok mellett, a magyar közönség először találkozhatott a sportág világsztárjával! Kilyén Tamás riportja.

A SPORTKLUB KEDVENCEI - NITRO CIRCUS

A Nitro Circus tagjai nem ismerik a lehetetlent, egy jó trükk kedvéért még a saját testi épségüket is hajlandóak kockára tenni. Az életüket és a fellépéseiket figyelemmel kísérő filmsorozatot szombaton és vasárnap este láthatják nálunk. Noha pár nap még hátravan az új részekig, egy kis ízelítőt azért mutathatunk...

DIGI SPORT, REGGELI START - STEFANO FAVARO

A motorsport szerelmesei idén nyáron először láthatják Budapesten a Nitro Circust, a lélegzetelállító produkciót a világ legelszántabb freestyle versenyzőinek hihetetlen trükkjeivel. Stefano Favaro volt a vendégünk.

A SPORTKLUB KEDVENCEI

NITRO CIRCUS BUDAPEST

1. RÉSZ

A múlt héten hazánkban léptek fel a Nitro Circus tagjai. A Ferencváros stadionjában tartott showműsor teljesen elvarázsolta a magyar közönséget. Stábunk pedig kihasználta a lehetőséget, és benézett a kulisszák mögé két nappal a show előtt.

REPÜLŐ WC A GROUPAMA ARÉNÁBAN

Budapesten tartott látványos show-t a NitroCircus, a világ leghíresebb, extrém motorosokból és technikai sportolókból álló csapata. A Budapest Jump-on, a Groupama Arénában nemcsak motorokkal és biciklikkel mutattak be látványos, sokszor életveszélyes ugrásokat, hanem akár kerekeken guruló hűtővel és WC-vel is.

A VILÁG LEGŐRÜLTEBB EXTRÉM SPORTOLÓI MAGYARORSZÁGRA JÖNNEK

A benzingőz és az adrenalin ünnepe június 14-én Budapesten. Idén először látogat Magyarországra a világhírű NitroCircus lélegzetelállító showja a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel. Vendégünk volt Kun Ádám kétszeres bmx világbajnok és Stefano Favaro az esemény főszervezője.

A FREESTYLE VILÁGSZTÁR TRAVIS PASTRANA A DODZSEMBEN

A dodzsem április 20-i adásában skype-on beszélgetett Travis Pastranával, a Nitro Circus - a világ legnépszerűbb motoros freestyle produkciója - alapítójával Czollner Gyula és Balogh Tamás. Az esemény június 14-én érkezik Budapestre, de a SportKlubon már szombaton és vasárnap megismerkedhetnek a show-val!

NITRO CIRCUS A SPORTKLUBON!

Egy lélegzetelállító showműsor Európában először. Nitro Circus! A filmsorozat 16 héten át szombat és vasárnap esténként csak a SportKlubon!