BUDAPEST JUMP CSAPATA

Főoldal / Hírek / Nitro Circus Moto Mayhem - Sajtótájékoztató

NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM BUDAPEST

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM BUDAPESTHIVATALOS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2015A külföldi világsztárok mellett, a hazai motorsport és action sport elitje is megjelent a Budapest Jump sportszervező iroda Nitro Circus Moto Mayhem budapesti sajtótájékoztatóján.
 
A szervezők az első hivatalos magyarországi sajtórendezvényen az action és extrém sportokhoz igazodva adták át a Nitro életérzést. Az amerikai sport tv stílusban, külső helyszíni élőközvetítésekkel és bejelentkezésekkel megtűzdelt "adás" keretében ismerték meg a “nézők” a Nitro Circust, Travis Pastranat és a június 14-ei show helyszínét, a Groupama Arénát. A “stúdióban” Pintér László és Balogh Tamás navigált a Nitro Circus őrületes videói között, míg a külső helyszíneket Fittikém a Kém fedezte fel, interjúalanyaival.
 
Az egyik legkülönlegesebb bejelentkezés, az Aréna füves pályájájáról érkezett, ahol a főszervezővel Stefano Favaroval elemezték ki a helyszínt, a show megvalósulását. "Ahhoz, hogy egy ilyen show Magyarországra érkezzen nagyon sok és kemény munkára van szükség. Minden kolléga és partner a maximumon ég már hónapok óta. Nagyon sok előzetes egyeztetés és tárgyalás előzte meg azt, hogy idáig eljutottunk. Nitro Circus az első ilyen jellegű esemény az életemben. A tökéletes rendezés érdekében egy marketing és kommunikációs szakemberekből, jövőbeni támogatóink és média partnereink vezető munkatársaiból illetve a motorsport világának jeles tagjaiból álló szervezőbizottságot is létrehoztam. Célom az volt, hogy az általam már felkért és majd csatlakozó, a szakterületük legjobbjai közé tartozó személyek tanácsaikkal, meglátásaikkal segítsék munkánkat. " - tette hozzá Stefano Favaro, főszervező.
 
Különleges üzenet is várta a vendégeket. Világkörüli turnéjukon, a jelenleg Ausztráliában lévő csapatból a magyar rajongóknak videó interjúban számolt be Travis Pastrana, Blake “Bilko” Williams és Streetbike Tommy, hogy mennyire várják,  a turné európai állomásait. A magyar közönség előtti fellépést. Ők egy nagy család, egy életérzés megálmodói és ezt szeretnék átadni minden rajongójuknak!
 
Az action sport őrület már Magyarországon is nagyon régóta tart, természetesen a sajtótájékoztatón a hazai action sport elitje is megjelent, Kun Ádám BMX Flatland Worlds Pro Freestyle világbajnok. A világon ő az egyetlen flatland BMX-es, aki a "fejjel lefelé vázpörgetést" 2011-ben megcsinálta, ezt azóta senki sem ismételete meg utána. Hujber Péter, Magyar Freestyle Motocross bajnok, “a levegő ura” – ma már az úgynevezett "freestyle", azaz szabadstílusú motocross bemutatókon vesz részt, ami elsősorban a motorral végrehajtott ugrásokról, illetve az ugrás során a motorral együtt a levegőben megvalósított atlétikai mutatványokról szól. Bachman Márk (KisT) utcai gördeszkás. Márk lassan 15 éve deszkázik, hazai és külföldi versenyeken indul, közben járja a világot és forgatja saját kisfilmjét a legextrémebb helyeken való deszkázásról, legbüszkébb az OSG harmadik helyezésére. Spikut Norbert (Norba), hazánk egyik legjelesebb dirt rider-e, aki megugrotta a 360 Invert. 2009 óta minden versenyen a top háromban benne van, amin elindul.
 
Az extrém sportok legnagyobb hazai képviselője az OSG - Offline Sport Games szervezői is kapcsolódtak az esemény technikai megvalósításához. Molnár Viktor, az OSG rendezvény projektfelelőse elmondta, -  "Az esemény különleges látványvilágát a nagy mennyiségű pirotechnikai eszközök teszik még hatásosabbá. Természetesen ezek tűzvédelmi szempontból ellenőrzött és felügyelt eszközök. Az építés különlegessége a gyorsaság és a profizmus lesz, ami itt most nagyon fontos. Egy napunk van mindenre, felépíteni megtartani a show-t és bontani. A fiúk őrültek, de ezért rajongunk értük. Egy hét alatt három európai nagyvárosban lépnek fel, de örömünkre nálunk töltik a leghosszabb időt. Így a rajongóknak lesz lehetőségük jobban megismerni őket! Jó benne lenni egy ilyen pörgésben."
 
NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM BUDAPESTHIVATALOS VIDEÓ ELŐZETES 2015A SHOW ELINDUL ÚTJÁRA
 
A sajtótájékoztató után indul el a népszerűsítő kampány, de a rajongók kiéhezettségét mutatja az action sportok iránt, hogy már most hatalmas érdeklődés övezi a június 14-ei Nitro Circus Live Show-t.  A közösségi oldalak és további visszajelzések alapján hamar kiderült, hogy Travis Pastrana és barátai nemcsak a tengerentúlon rendelkeznek népszerűséggel, hanem hazánkban és a környező országokban is.
 
A jegyek értékesítése már megkezdődött – az érdeklődők a Ticket Express oldalán (www.tex.hu) 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Groupama Aréna, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az arénában.

VISSZA A HÍREKHEZ

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus