REKORDDÖNTÉS A BUDAPESTI ELŐADÁSON - 2 VILÁGCSÚCS KÍSÉRLET EGYBEN!

Főoldal / Hírek / Rekorddöntés a budapesti előadáson - 2 világcsúcs kísérlet egyben!

REKORDDÖNTÉS A BUDAPESTI ELŐADÁSON - 2 VILÁGCSÚCS KÍSÉRLET EGYBEN!

Daniel Bodin motoros hószán bajnok világcsúcs beállítására készül.
 
Stefano Favaro, Budapest Jump CEO - a magyarországi szervező iroda részéről a közelmúltban kilátogatott Amerikába a Nitro Circus főhadiszállására, ahol Kurt Nicoll-al - Nitro Circus Live European Tour CEO - találkozott és egyeztetett, hogy  a budapesti előadáson rekorddöntésre készülnek a fiúk!
 
A háromszoros X-Games aranyérmes Daniel Bodin ezen a nyáron a Nitro Circus vadonatúj élő látványos show-jában a Moto Mayhem-ben, rekorddöntésre készül. A hómobilos bajnok további magasságokba emeli a Nitro Circus – Moto Mayhem show mércéjét a tandemes (páros) hátraszaltós ugrás kísérletével, rámpáról rámpára.
 
A bajnok a saját határait is feszegeti a Freestyle Snowmobile Cross -ban (FSX) ezzel a világcsúcskísérlettel a Nitro Circus történetében először. Bodin és társa nemcsak hátraszaltózni fognak, hanem a több, mint 2o méter magas hatalmas ugrással kívánnak bekerülni a rekordok könyvébe. Ez közel a kétszerese az eddigi magasságoknak, amit versenyzők megugrottak már.
Bodin ezt a trükköt először a Nitro Circus történetében az európai turnén fogja bemutatni, jelenleg Ausztráliában gyakorolja.
 
Daniel Bodin két világrekordot tart, 2013-ban a leghosszabb ugrás csúcsát tartja motorral – 70 m, és motorral a leghosszabb hátra szaltó rekordja is az ő nevéhez fűződik 2008-ból, 44.8m. Ezek az eredmények nem jöttek könnyen, Daniel számos törött csontja bizonyítja a veszélyességét ennek a sportnak.  2012-ben szinte véget ért a karrierje nyakcsigolya törése miatt, de a svéd extrém sport sztár soha nem adja fel, és "Rizikó nélkül, nincs kockázat." - vallja ő maga.
 
A Show az elmúlt években telt házas stadionokban, öt kontinensen közel két millió rajongó előtt mutatkozott be - Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kínában, Japánban a Közel-Keleten és Dél-Afrikában.
 
Travis Pastrana és a Nitro Circus
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.
 
Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair.
 
A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

NITRO CIRCUS MOTO MAYHEM BUDAPEST

HIVATALOS VIDEÓ ELŐZETES 2015

JEGY INFORMÁCIÓK

A jegyek értékesítése  folyamatos – az érdeklődők a Ticket Express oldalán (www.tex.hu) 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Groupama Aréna, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az arénában.

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus

VISSZA A HÍREKHEZ