TESZÜNK RÓLA, HOGY KIBÍRD JÚNIUSIG! NITRO CIRCUS SOROZAT A SPORTKLUBON!

Főoldal / Hírek / Teszünk róla, hogy kibírd júniusig! Nitro Circus sorozat a SportKlubon

TESZÜNK RÓLA, HOGY KIBÍRD JÚNIUSIG!

NITRO CIRCUS SOROZAT A SPORTKLUBON!

SZOMBAT ÉS VASÁRNAP 20:30-TÓLBEHARANGOZÓ FILM MEGTEKINTÉSESzigorúan tilos kipróbálni, csak fotelből nézve biztonságos.

A Nitro Circus sorozat minden szombaton és vasárnap a SportKlubon 20:30-tól.

 

Június 14-ére Magyarországra hozza a Budapest Jump Sports & Events Management Iroda a világ legőrültebb showját, borzolják a kedélyeket és ebben a partnerük Travis Pastrana és a Nitro Cicus MotoMayhem Show. A SportKlubbal összefogtak és az élő showig minden szombaton és vasárnap este fél 9-től Nitro Circus!

 

Európában először Magyarországon a teljes 2014 -es évad kizárólag a SportKlub csatornán. Ugrásokkal, bukásokkal, látványos és hátborzongató jelentekkel, Travis-el és a többiekkel - Josh Sheehan, Dusty Wygle, Blake “Bilko” Williams, Cam Sinclair,  Adam Jones ...

 

Ha nem tudnád ki Travis Pastrana és a Nitro Circus?  Április 25-től tudni fogod!

Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel. Ezt ígérik mindenkinek április 25-től minden szombaton és vasárnap 8 héten át. Addig, amíg élőben ott leszel a Nitro Circus showján, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra, Budapestre a Groupama Arénába, június 14-én egy hatalmas élő show-val és világrekordokkal! Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán.

 

Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

VISSZA A HÍREKHEZ

ÉLŐ SHOW HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

 

 

 

 

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus