VIDEOINTERJÚ - BLAKE BILKO WILLIAMS FMX BAJNOKKAL

Főoldal / Hírek / Videointerjú - Blake Bilko Williams FMX bajnokkal

VIDEOINTERJÚ - BLAKE BILKO WILLIAMS FMX BAJNOKKAL

BLAKE BILKO WILLIAMS VIDEOINTERJÚVIDEÓ MEGTEKINTÉSEMindössze öt éves, amikor először motorra ül, attól a naptól kezdve tudta, hogy az életét két keréken fogja leélni. Ma 28 esztendős és még mindig ugyanaz a szenvedély fűti, mint az elején. 2006-ban rögtön egy harmadik hellyel írta be magát az X-Games történelembe, 2009-ben már a világ egyik legjobb FMX versenyzőjeként tartják számon. 2010-ben csatlakozott a legelső ausztráliai túra alkalmával a Nitro Circus csapatához.

 

Videointerjút készítettünk vele, amikor még Ausztrál turnén voltak tavasszal. Te is láthatod őt élőben június 14-én a Groupama Arénában, hogy miért ő a Nitro Circus “Joker” egyénisége.

 

TRAVIS PASTRANA ÉS A NITRO CIRCUS
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”
 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

VISSZA A HÍREKHEZ

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT

Groupama Aréna, 2015. JÚNIUS 14.

Részletek megtekintése itt!

 

 

 

 

 

 

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
 
További információk az eseményről
www.budapestjump.com
www.nitrocircuslive.com
www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest
www.facebook.com/NitroCircus